Studio Gendt

Ontwerp zonder titel (39)

there's no place like spees

Spees is een creatieve daglichtstudio die mee beweegt. In de basis zijn we een lichte ruimte met een fijne vibe en goede koffie, but there’s more.

Wij willen jou uitdagen om verder te kijken en eigen keuzes te maken. Om jezelf te onderscheiden op een manier zoals alleen jij dat kan.

we would love to meet you & feel your vibe

NOW LET’S INTRODUCE YOU TO SPEES

SPEES Daglichtstudio is een ruimte overladen met licht. De ramen zijn 3,5M hoog en zorgen voor het perfecte daglicht, ook op een grauwe dag. When the sun’s out, trakteert ze je op een prachtig schaduwspel.

Ieder mens is anders. Bij SPEES stimuleren we jou in je eigen licht te staan, de ruimte naar jouw vibe te zetten en plezier te maken. Een mix van design, vintage en wisselende elementen als playground. 

let’s see your spees

Opening SPEES

let's become friends

Ben jij een fotograaf of ondernemer die SPEES vaker wil gebruiken? Wordt friend en boek met zeer voordelig tarief

nice to knows

Andere vragen? Check onze FAQ pagina.

OUR KEY PIECES

Togo

van Ligne Roset, een ontwerp door Michel Ducaroy in 1973

Wire Chairs

ontwerp door Cees Braakman voor Pastoe, eind jaren '50

Tiled Island

werkbank, betegeld met Spaanse tegels in terra kleur

Modulair Wall

verplaatsbare wand in kalkverfafwerking & behang

Terazzo Table

tafelblad ontwerp & realisatie door Studio Gendt, het blad wordt ondersteund door tafelpoten van Ferm Living / COMING SOON

Room Divider

Een vintage room divider bekleed met webbing.

book your stylist

Kelly van Gendt is co-founder van SPEES & ontwerper en stylist binnen haar eigen Studio Gendt. Kelly is sterk in conceptontwikkeling en denkt graag met jou mee hoe jij jouw brand het best kan vertalen naar de set voor jouw shoot of setting. 

Binnenkort komt er een mooi pakket beschikbaar bij SPEES, maar zou jij nu al van deze dienst gebruik willen maken. DM for meer info!

Ontwerp zonder titel (45)

matchmaker

Heb je een tof concept in gedachten, maar geen geschikt team om je heen? We’ve got you covered. We denken graag met je mee en maken gebruik van ons netwerk van creatieven. 

Vrijwerk SPEES

meet the founders

Kelly is ontwerper en stylist en is in haar werk altijd opzoek naar eigenheid. 

Zij miste een fotostudio die kleurrijk was, vrolijk en speels. Een waar je kan spelen met een ruimte door elementen te veranderen naar eigen smaak. Een studio die vernieuwend is en altijd in beweging blijft. 

Zij vertelde haar vriend Brent, risico manager van beroep, dit idee en na een doorgrondige risico analyse was hij volledig on board. 

Samen openen zij de deuren van SPEES Daglichtstudio, een ruimte waar zij plek te bieden aan creatieven die behoefte hebben aan een kleurrijke ruimte die mee beweegt. 

let’s be different.