Studio Gendt

Style is a way to say who you are, without having to speak

Hieronder vind je drie manieren om met mij samen te werken. Intensief of eenmalig, you say so. Staat het er voor jou niet tussen? Of ben je zakelijke klant? Neem dan contact op!

INTERIOR CHAT

€99,- incl. btw

In een 60 minuten durende video call gaan we aan de slag met jouw plan. Je bent al bezig met je interieur, maar je loopt vast. Of je weet niet waar te beginnen. Ik help je er doorheen en voorzie je van tips en ideeën die je zelf nooit bedacht had. Jij hebt genoeg aan concrete antwoorden waarna je zelf weer verder kan. 

INTERIOR DATE

vanaf €350,- incl. btw

Tijdens een date voorzie ik jou in 2,5 uur van advies, waarin we ook gelijk met kleur en materialen aan de slag gaan. Zo zie jij hoe alles met elkaar werkt en komt jouw idee echt tot leven. Je hebt in grote lijnen helder wat je wil en zit vol inspiratie verder te gaan. Dit advies vind plaats bij jou thuis of in mijn studio. 

INTERIOR DESIGN

vanaf €1350,- incl. btw

My favorites; een langlopend interieur traject waar ik van begin tot eind met je mee mag denken. We creëren samen een concept waarin we precies de vibe waarin jij wil wonen visueel maken. Dat vertalen we naar een compleet, gedetailleerd interieurplan. Kleur, materialen, indeling, meubels, licht, alles uitgewerkt in 3D.

MY STORY

about the studio

Binnen Studio Gendt combineer ik mijn talenten als creatief, conceptontwikkelaar en interieurexpert om jouw leefruimte een verlengde te laten zijn van jouw verhaal. Ik vertrouw op mijn kennis, creativiteit en intuïtie.