Studio Gendt

let's dive into your story

interior design

Want dat is in mijn beleving waar goed design over gaat; your home, your story. INTERIOR DESIGN is dan ook een super persoonlijk proces waarbij ik het belangrijk vind dat we echt ‘aan’ gaan op elkaar. Ik geloof heel erg in de kracht van samen, daar ontstaan de mooiste dingen.

So first things first, 

let's start with coffee

We spreken af onder het genot van een goede koffie en jij vertelt me alles over jouw huis, de wensen, plannen en dromen. Natuurlijk mag jij mij ook alles vragen. Like I said, ik vind het onwijs belangrijk dat er een goede match is. Als we de vibe allebei voelen kijken we waarbij jij mijn hulp nodig hebt en stel ik een offerte voor je op, dit kan gaan over de gehele woning of een deel daarvan.

Voor we beginnen kijken we of het nodig is dat ik de ruimte kom inmeten, of dat er bestaande plattegronden zijn. Ook vind ik het fijn om een visueel beeld te krijgen van wat je mooi vindt. Sidenote; dit hoeft niet alleen te gaan over interieur, maar kan alles zijn wat inspireert.

discover

/ find your vibe

Op basis van onze eerder gesprekken ga ik aan de slag met de vibe en creeer ik een moodboard, misschien wel mijn favoriete, maar ook meest spannede onderdeel. Dit moodboard is een visueel concept van jouw toekomstige sfeer. Tijdens de mood presentatie presenteer ik je twee of drie opties en ben ik mega benieuwd naar hoe die bij jou binnenkomen. Om je een goed beeld te kunnen geven van hoe de sfeer er in jouw huis uit zou kunnen zien verzamel ik alvast kleuren, materialen en meubel. Ook start ik alvast met verschillende indelingsvoorstellen. Zie deze opties als eerste schetsen, nog niks definitiefs.

define

/ define the design

De mood waar jij helemaal lekker op gaat is de ‘fundering’ van het verdere ontwerp en gaan we tot in detail uitwerken. Kleuren, materialen, meubels, licht, alles komt aan bod. Ik zet het gehele ontwerp op in 3D zodat jij echt kan ervaren hoe de ruimte straks aanvoelt. Tijdens de tussenpresentatie lopen we de ruimte door en onderzoeken we welke opties het beste werken.  

design

/ final presentation

Het moment waar je alle tijd naar uitkeek is daar; de eindpresentatie. Alles is tot in detail uitgewerkt en ik neem je mee op een levensechte tour door je nieuwe huis. Je ontvangt een paperback en digitale versie van het advies. De paperback neem je makkelijk mee op pad en in de digitale versie vind je allerlei linkjes. Natuurlijk krijg je digitaal ook de bewegende visuals van je nieuwe woning toegezonden.  

Opening SPEES

styling

De verbouwing zit erop. Alle meubels en het eventuele maatwerk zijn geleverd en you’re ready to move in, of misschien woon je er al. Om te zorgen dat jij echt dat gevoel ervaart waar je naar verlangt kom ik bij je langs om de ruimte samen met jou af te stylen, deze dag is een feestje.

INTERIOR DESIGN is een proces van ongeveer 3 maanden tot het complete eindontwerp. Ik vind het altijd bijzonder wat een bijzondere relatie en ontstaat en voel me mega dankbaar dat mijn opdrachtgevers me zo dichtbij laten komen, dat heeft enorme invloed op het eindresultaat. Een prachtig ontwerp gevormd door een collectie van favoriete items en elementen. Een interieur met een ‘eigen’ vibe en ruimte om verder te groeien.