Studio Gendt

I’d totally swipe right for you

interior date

Samen sparren, op een visuele manier zodat je meteen ziet hoe alles samen komt. Zelf lukt het je niet om al jouw ideeën samen te voegen tot een geheel. Je raakt overwhelmend door alle opties. 

Tijdens een INTERIOR DATE hebben we 2,5 uur de tijd om aan de slag te gaan met jouw interieur. Bij jou thuis, of bij mij in de studio.

Na afloop ontvang je van mij een digitaal bestand met daarin alle input. Plus nog een fijn pakketje door de brievenbus. 

what’s in it?

De INTERIOR DATE is een sparsessie van 2,5 uur bij mij in de Studio of bij jou thuis. Je wordt overladen met inspiratie, verassende ideeen en ziet aan de hand van verschillende stalen meteen hoe kleuren en materialen met elkaar werken.

Tijdens de sessie kunnen we al jouw stuggels tackelen; denk aan kleurgebruik, indeling, materialen, whatever. Het kan ook zijn dat je juist de vibe in huis mist maar niet weet hoe je deze kan creëren. Ik geef je concrete adviezen en samen komen we tot ideeën waarmee jij meteen aan de slag kan.

Geloof me, tijdens een sessie als deze worden wij allebei mega enthousiast en sta jij na afloop te springen om alle plannen uit te voeren. In grote lijnen heb je helderheid, daardoor lukt het je ook weer om zelf over kleine details na te denken.

Tijdens de date hoef jij je geen zorgen te maken of je alles onthoudt; ik bundel alles van wat we bespreken in een digitaal bestand zodat jij jouw ‘bijbel’ er altijd weer even bij kan pakken. Het grote voordeel van dit advies is dat je door middel van stalen meteen ziet hoe kleuren en materialen met elkaar werken. Ik maak een persoonlijke staalwaaier die je binnen 5 dagen na onze date ontvangt.

how does it work?

Wanneer jij kiest om een DATE in te plannen is het als eerste belangrijk na te gaan of je deze in de Studio, of liever thuis inplant.  Heb je vooral vragen over kleur? Dan adviseer ik je een DATE bij jou thuis in te plannen zodat we de kleuren in de ruimte kunnen bekijken. Anders ben je more than welcome in mijn studio. 

Voorafgaand aan onze DATE ontvang ik graag alle info over de ruimte(s); foto’s, een plattegrond, inspiratiebeelden en jouw ideeën & vragen so far. 

In 2,5 uur vinden we oplossingen, inspiratie en liften we jouw ideeën next level. 

Om te zorgen dat je lekker door kan in dezelfde enthousiaste energie ontvang je na afloop een digitaal bestand waarin alles is gebundeld tot een concreet advies. Van kleurnummers tot indeling, alles wat besproken is staat erin. Plus nog een shoppinglist van ongeveer 10 items die helemaal passen bij jouw wensen. 

In de brievenbus ontvang je nog een klein pakketje; een persoonlijke stalenwaaier voor als je gaat winkelen. 

is this your call?

/ do we have a date?

De INTERIOR DATE werkt het lekkerst als je zelf al actief aan de slag bent, of je voornemens bent om zelf aan de slag te gaan. Je bent vastgelopen of weet niet waar je beginnen, maar je hebt alleen snelle en concrete antwoorden nodig om weer vol vertrouwen verder te (ver)bouwen. 

  • Jouw plannen, maar dan next level.
  • Voorkomt dat je uren vast zit in twijfels.
  • Voorkomt eindeloos veel ritjes naar het stalenschap in de bouwmarkt.
  • Verkleind de kans op miskopen.
  • Overladen met enthousiasme en energie garanteed.

Tijdens een INTERIOR DATE leggen we geen totaal interieurplan op tafel, maar komen we wel ontzettend ver in grote lijnen. In 2,5 uur tijd zit jij weer vol inspiratie, heb je een duidelijk beeld van wat jij wil en lukt het je om het plan zelf verder uit te werken. Deze DATE komt ook goed van pas als opstart van jouw eigen creatieve proces.