Studio Gendt

let's chat

interior chat

Het maakt niet uit waar in het redesign proces je zit; je bent toe aan verandering in huis maar raakt overwhelmend door alles wat je mooi vindt en door alle opties die er zijn. Bijna ben je weer geneigd om te kiezen voor de veilige keuzes, maar wat nou als een uurtje chatten dat zou kunnen voorkomen?

what’s in it?

De INTERIOR CHAT is een 60 minuten video call waarin je wordt overladen met inspiratie, tips en ik durf erop te wedden dat we samen tot nog meer ideeën komen.

Tijdens de video call mag je los met al jouw interieurvragen. Nog liever ontvang ik van te voren alvast wat foto’s, inspiratiebeelden en een plattegrond van de ruimte (als je die hebt). Om te zorgen dat je er zoveel mogelijk uithaalt is het fijn om ook alvast wat vragen voor je bereiden, zodat we alles kunnen tackelen. 

Kleurgebruik, indeling, materialen, de sfeer, jij bepaalt de inhoudt van de CHAT. Ik geef je concrete adviezen en samen komen we tot ideeën waarmee jij meteen aan de slag kan.

We gaan 60 minuten all-in. Zeker weten dat jij na dit uurtje net zo zit te stuiteren als ik, vol inspiratie om weer aan de slag te gaan. Je ontvangt van mij de recording van ons gesprek, zodat je deze nog eens terug kan kijken. 

how does it work?

Wanneer jij ervoor kiest een INTERIOR CHAT in
te plannen vinden we een geschikt moment in onze agenda’s. 

Voorafgaand aan onze CHAT ontvang ik graag alle info over de ruimte(s); foto’s, een plattegrond, inspiratiebeelden en jouw ideeën & vragen so far. 

In 60 minuten vinden we oplossingen, inspiratie en liften we jouw ideeën next level. 

De video CHAT vindt online plaats. Zodra de call bevestigd is ontvang je de link naar mijn persoonlijke meeting room. 

Ik neem de sessie op en stuur je deze na afloop meteen toe. Je kan ons gesprek dan nog eens terugluisteren, of even een screenshotje maken van iets dat ik met je deel of tijdens het gesprek uitteken.

De recording is het enige wat je ontvangt na de CHAT. Merk je dat je ‘dat ene’ idee liever nog wat verder uitgewerkt ziet? Of je vindt het fijn om toch een digitale bestand te ontvangen? Dat kan geregeld worden.

is this your call?

/ do we have a date?

De INTERIOR CHAT werkt het lekkerst als je zelf al actief aan de slag bent, of je voornemens bent om zelf aan de slag te gaan.  Je bent vastgelopen of weet niet waar je beginnen, maar je hebt alleen snelle en concrete antwoorden nodig om weer vol vertrouwen verder te (ver)bouwen. 

  • Jouw plannen, maar dan next level.
  • Voorkomt dat je uren vast zit in twijfels.
  • Verkleind de kans op miskopen.
  • Overladen met enthousiasme en energie garanteed.

Een compleet interieur ontwerpen lukt ons niet in 60 minuten. Zie deze chat als een soort quick scan, vanuit waar je met eigen enthousiasme, energie en inspiratie weer verder kan.

Liever iets langer de tijd, fysiek de materialen bekijken en een iets uitgebreider advies? Wellicht is het dan tijd om een INTERIOR DATE in te plannen. Dit kan in 2,5 uur tijd zowel bij mij in de Studio, als bij jou thuis.