als creatief ben ik soms wat chaotisch, en schiet mijn brein van idee naar idee. om jou een inzicht te geven in het proces, vind je hier hoe ik het allerliefste werk.

let's do some talking

want oké, you’re in. Dat betekent dat we samen iets heel moois gaan maken. Dat vibetje waar jij lekker op gaat. Om dat te creëren gaan we verder op jouw wensen en dromen. Wat vind je belangrijk in life en vertel me alles over jouw huis. Het liefst loop ik er een paar rondjes. Natuurlijk mag jij mij ook alles vragen. 

PXL_20210111_193240965

Moodboard

Logisch, een board what shows the mood. Conceptueel, (vaak) totaal niet interieur gerelateerd maar wel heel sterk dat gevoel gevangen in sfeer, kleur en vorm. Jij hoeft bij deze stap nog niet na te denken over de vertaling naar jouw interieur, sterker nog, ik heb liever dat je jouw hoofd nog even ‘uit’ zet. Dit moodboard moet je voelen, als het goed is maakt het iets in je los en wordt je enthousiast. Dit moodboard wordt de leidraad voor het verdere ontwerp, zo blijven we dichtbij jou.

Stijlbook

De stap van de vertaling; ik vertaal het beeld vanuit het moodboard naar kleuren, materialen en we beginnen langzaam naar het kijken van de juiste meubels of maatwerk. Daarbij maak ik ook alvast twee tot drie indelingen van de ruimte. We onderzoeken met elkaar wat de fijnste looproutes zullen zijn en we kijken wat er gebeurt wanneer we schuiven met de indeling.

Kelly | Interieurstylist

Ontwerpfase

Al het voorwerk en info nemen we mee de ontwerpfase in, daarin ga ik aan de slag en werk ik alles tot in detail  uitwerk naar een definitief ontwerp. Denk hierbij aan een wandenplan, waarin duidelijk wordt aangegeven welke toepassingen er op de wanden komen. Maar ook een lichtplan, want een goed interieur is niks zonder het juiste licht. Alle aspecten van jouw ontwerp worden uitgedacht, tot in de voegkleur van de eventuele tegels aan toe. Dit plan kom ik bij jou thuis presenteren, we nemen alles door en als het goed is zijn we allebei mega enthousiast.

Inmiddels heb ik een netwerk van vakmensen om mij heen verzameld en kan ik jou helpen met het vinden van een geschikte meubelmaker, aannemer, stukadoor, of whatever you'll need. De bouwbegeleiding op me nemen doe ik nog niet, maar ik blijf wel graag betrokken tijdens het bouwproces.

styling

Echt i love it, en ik help je ermee. Want hoe fijn het is om tijdens de bouw, of verbouwing steeds meer te zien hoe alles samenkomt, het is nog niet af. Dat is het pas als er afgestyled is. Als je het leuk vind gaan we samen, of anders ik alleen op pad om de mooiste items te scoren aan de hand van het budget dat jij hebt bepaald. Ook maak ik soms custom made art wat perfect in het plaatje past, of zoeken we samen naar een parel voor dat ene plekje.

& then we celebrate.

sta jij, net als ik, te poppelen om aan dit traject te beginnen? Een traject waarin we samen jouw woning, wensen en dromen induiken om er een prachtplaatje van te maken.

FRIENDS OF THE STUDIO