Kelly | Interieurstylist

Thuis is voelenverbinden met wat voor jou belangrijk is en vanuit daar je grootste dromen naleven. Een huis dat jou ondersteunt in wie je bent en wat je graag doet. 
Thuis is alles.

Wanneer je met mij samenwerkt, op welke manier dan ook, vind ik het belangrijk jou te leren kennen. Hoe zien je dagen eruit, wat doe je graag en vertel me alsjeblieft wat het aller mooiste moment is dat je meemaakte. Ik leer je kennen, voel je vibe en wil graag weten wat voor jou belangrijk is in het leven.

Vanuit daar gaan we ontwerpen. dat kan zijn in twee uur bij jou thuis, of tijdens een drie maanden traject voor een totaal ontwerp en alles daartussenin. Het ligt er maar net aan waar jouw behoeftes en wensen liggen, dat stukje maatwerk maakt het voor mij lastig om een vaste prijs te bepalen. Bij de informatie over de pakketten vind je prijzen ter indicatie, want natuurlijk wil jij wel weten waar je aan toe bent.

wanneer jij denkt; ‘YES‘ & ervoor kiest om met mij te werken, kijken we samen wat je wel en niet nodig hebt en stel ik een persoonlijk aanbod voor je op.

let's work together

interior design /

vanaf €1850 incl. btw

Voel jij dat je niets anders wil dan ‘all-in’ gaan!? I’m in! Laten we met elkaar dat proces induiken; een proces waarin je mij meeneemt in wat jij nodig hebt, waar je van overloopt en wat je laat shinen en geloof me, dat hoef je me niet alleen in woorden uit te leggen. Ik stel je vragen, let op wat je zegt en waar je oog op valt. In ongeveer drie maanden creëren we met elkaar een totaalplan voor jouw nieuwe interieur. Ik werk graag concept gedreven, vanuit verbinding, zodat we niet verdwalen in de wereld van mooi maar een echt & eigen stijltje ontstaat.

Kelly | Interieurstylist
Kelly | Interieurstylist

inspired session/

€299 incl. btw

voel jij de verander-drang branden maar loop je even vast? Daar mag je mij ook voor inschakelen! In een 2 uur durende sessie kom ik thuis langs met een collectie stalen, ideeën, enthousiasme en energie zodat jij na mijn bezoek precies weet welke stappen jij wil zetten naar een interieur waar jij op aan gaat. de invulling van deze twee uur bepaal jij. Wellicht heb je alle tijd nodig voor het kleuradvies, of heb je juist vragen over indeling, meubelkeuzes of raamdecoratie. Alles mag. na afloop ontvang je van mij nog een digitale samenvatting van de sessie .

custom design /

vanaf €299 incl. btw

a.k.a maatwerk. afgelopen jaar heeft thuis andere functies gekregen; het is niet meer alleen ons huis, maar ook kantoor, sportschool,  koffiebar en (als je pech hebt) kinderopvang. alles is thuis. dat vraagt om een nieuwe manier van inrichten. maatwerk kasten, modulaire elementen met verschillende functies: show-steelers voor jouw interieur, prachtig & praktisch. ik denk graag met je mee om samen jouw wens of droom tot een ontwerp te brengen. In mijn netwerk vind je talentvolle, vakkundige en meer dan gedreven vakmannen die dit ontwerp kunnen realiseren.

Ontwerp zonder titel (21)

FRIENDS OF THE STUDIO