Studio Gendt

we'd love to make SPEES for you!

Een daglichtstudio waar jij je als creatief mag uitleven. wij hopen je met de juiste items en elementen te inspireren om het beste in jezelf naar boven te halen. Creativiteit laten stromen en creëren vanuit flow.
op jouw manier. 

Ontwerp zonder titel (3)

the floor is yours

SPEES is een L-vormige ruimte gelegen in een oud pand. De ruim vijftig vierkante meter voelt groots aan door de hoogte van 3,5m. Het vele daglicht valt binnen door de grote hoge ramen. Je kan spelen met de ruimte door met onze modulaire wand een andere setting te creëren. We wachten nog op een aantal items, zoals spiegel en lange eettafel, we verwachten dat deze half feb in de ruimte shinen. 

timeblocks & pricing

Tijdens jouw timeblock geniet je van versgemalen koffie, thee & water. 
Catering is mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

2 HOUR BOOKING

175
  • 09:15 uur - 11:15 uur
  • 11:30 uur - 13:30 uur
  • 13:45 uur - 15:45 uur

4 HOUR BOOKING

275
  • 09:15 uur - 13:15 uur
  • 10:15 uur - 14:15 uur
  • 11:15 uur - 15:15 uur

8 HOUR BOOKING

450
  • 08:30 uur - 16:30 uur
  • -
  • -

ben je van plan om vaker bij spees langs te komen? check dan vooral even onze friends pagina en boek met de voordeligste tarieven!

IMG_3477

modulair of the moment

Onze modulaire wand heeft op dit moment een groene kalkverf afwerking. De andere kant wordt op korte termijn voorzien van wandbekleding. Tijdens onze lanceringsweek kan je stemmen op wat we doen met de andere kant! Check onze insta pagina!

Het concept van SPEES is om in beweging te blijven, verwacht bij ons dus niet dat de modulaire wand de komende maanden dezelfde kleur blijft. 

styling props

Kelly werkt als ontwerper en stylist en gebruikt deze wand het liefst als een verzameling van wat haar op dat moment inspireert. Bonus voor jou dat jij alle current items kan gebruiken bij een shoot of setting. 

Natuurlijk ben je meer dan welkom om ook je eigen props mee te nemen, sterker nog, dat is een manier om jezelf nog sterker te onderscheiden.

Wil je graag dat Kelly meedenkt over de styling van jouw shoot of setting? Binnenkort komt er een tof pakket beschikbaar bij SPEES. Interesse? Vraag dan alvast meer info! 

Opening SPEES

the sun always finds it's way to spees

En wanneer je genoeg binnen shots hebt gemaakt, raden wij je sterk aan nog een rondje buiten te maken. Schiedam zit vol fotogenieke plekjes in het oude centrum, just around the corner. 

Ontwerp zonder titel (41)